Reseptit

 

 

 

 

Riisi-punajuuri-punakaalivuoka


Annoskoko

100 ann. á 150 g


Resepti

  • 1,600 kg riisi puuroutumaton raaka
  • 3,000 kg Felix Punajuurisuikale
  • 2,400 kg Felix Punakaalisalaatti
  • 2,100 kg porkkanasuikale pakaste
  • 1,500 kg sipulikuutio pakaste
  • 2,000 kg Felix maustamaton tuorejuusto
  • 0,009 kg mustapippuri rouhittu sk-prk
  • 0,012 kg kumina kokonainen sk-prk
  • 0,040 kg suola hieno
  • 3,600 l vesi
  • 3,000 kpl GN-vuoka 1/1 65 / 9,0 L

Ohje

Sekoita keskenään riisi, valutetut punajuurisuikaleet, valutettu punakaalisalaatti, porkkanasuikaleet, sipulikuutiot, maustamaton tuorejuusto sekä mausteet.

Annostele GN 1/1-65 vuokiin:
- 4,2 kg riisi-punajuuri-punakaaliseosta
- 1,2 kg vettä

Kypsennys yhdistelmäuunissa: Ensin +100 astetta höyrykeitolla n. 10 min. jonka jälkeen +150 astetta yhdistelmäpaistolla n. 30-40 min.

Vinkki

Tarjoa Felix riisi-punajuuri-punakaalivuokaa lämpimänä lisäkkeenä tai sellaisenaan esim. kasvisruokana.

Reseptin tuotteet