Reseptit

 

 

 

 

Riisi-punajuuri-punakaalivuoka


Annoskoko

100 ann. á 150 g


Resepti

  • 1,600 KG Riisi puuroutumaton raaka
  • 3,000 KG Felix Punajuurisuikale
  • 2,400 KG Felix Punakaalisalaatti
  • 2,100 KG Porkkanasuikale pakaste
  • 1,500 KG Sipulikuutio pakaste
  • 2,000 KG Felix KeittiöMestarin levite
  • 0,009 KG Mustapippuri rouhittu sk-prk
  • 0,012 KG Kumina kokonainen sk-prk
  • 0,040 KG Suola hieno
  • 3,600 L Vesi
  • 3,000 KPL GN-vuoka 1/1 65 / 9,0 L

Ohje

Sekoita keskenään riisi, valutetut Felix Punajuurisuikaleet, valutettu Felix Punakaalisalaatti, porkkanasuikaleet, sipulikuutiot, Felix KeittiöMestarin levite sekä mausteet. Annostele GN 1/1-65 vuokiin:
- 4,2 kg riisi-punajuuri-punakaaliseosta
- 1,2 kg vettä
Kypsennys yhdistelmäuunissa: Ensin +100 astetta höyrykeitolla n. 10 min. jonka jälkeen +150 astetta yhdistelmäpaistolla n. 30-40 min. Tarjoa Felix riisi-punajuuri-punakaalivuokaa lämpimänä lisäkkeenä tai sellaisenaan esim. kasvisruokana.

Reseptin tuotteet