Lämmin intialainen kanasalaatti

45 min. 4:lle

Lämmin intialainen kanasalaatti

Ainekset

  •   Felix Tomaatti-chili -salaattikastiketta
  • 400 g broilerin rinta- tai sisäfileepaloja
  • 1 - 2 rkl intialaista maustesekoitusta (esim. mango-curry)
  • 1 - 2 rkl öljyä
  • 1 ruukku salaattia
  • 1 ruukku musta- tai lehtikaalia
  •   kourallinen versoja (auringonkukka tai lupiini)
  • 12  vihreää miniparsaa
  • tomaattia
  • mango

Valmistusohje

  1. Leikkaa broilerinfileet suupalakokoon ja mausta mausteseoksella. Anna olla huoneenlämmössä 30 minuuttia ennen paistamista.

    Huuhtele ja kuivaa salaatin- ja lehtikaalinlehdet sekä versot. Huuhtele ja pilko parsat ja tomaatit. Kuori ja kuutioi mango.
  2. Kuumenna öljy ja kypsennä broilerinpalat kauniin ruskeiksi.
  3. Revi tai leikkaa salaatti kulhoon tai jaa se lautasille. Nostele loput aineet kauniisti salaatin päälle ja annostele lämpimät broilerinpalat viimeisenä. Valuta kastikeraidat pinnalle tai tarjoa kastike erikseen.