Omenainen sillikaviaari
20 min.
4:lle
85
Raikas Granny Smith -omena tuo omenaiseen sillikaviaariin mukavasti suutuntumaa ja kirpeyttä. Omenainen sillikaviaari toimii hienosti sellaisenaan perunoiden kanssa tai leivän päällä. Tätä kannattaa kokeilla myös voileipäkakun täytteenä.

Ainekset
- 1 pkt Ahti Matjessillifileetä
- 2 keitettyä kananmunaa
- 1 pieni punasipuli kuutioina
- 1 Granny Smith -omena kuorittuna ja kuutioituna
- 2 rkl Felix Maustekurkkukuutioita
- 150 g smetanaa
- 3 rkl ruohosipulia ohuina renkaina
- 1/2 tl mustapippuria myllystä
Valmistusohje
- Kuivaa sillifileiden pinta talouspaperilla. Leikkaa fileet ja keitetyt kananmunat 1 cm:n kuutioiksi ja sekoita kulhossa. Lisää joukkoon myös kuutioitu punasipuli ja omena sekä maustekurkkukuutiot.
- Vaahdota smetana kevyesti vispilällä vatkaamalla ja yhdistä se sillimassaan.
- Lisää loput ainekset joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Laita jääkaappiin maustumaan noin 30 minuutiksi ennen tarjoilua.