Pienet kurpitsa-puolukkapiiraat

45 min.

Pienet kurpitsa-puolukkapiiraat

Ainekset

  • 1 pkt (400 g) pakastemurotaikinaa
  • TÄYTE
  • 1 prk (250 g) Felix Kurpitsasalaattia valutettuna
  • 1 prk (250 g) maitorahkaa
  • 1 dl kermaa
  • 1/2 - 1 dl sokeria
  • 1 1/2 tl kanelia
  • kananmunaa
  • 2 tl perunajauhoja
  • 1 dl jäisiä puolukoita
  • PINNALLE
  •   tomusokeria

Valmistusohje

  1. Painele sulanut murotaikina neljään pieneen (halk. 13 cm) tai yhteen isoon (halk. 23 cm) vuokaan.
  2. Laita kurpitsasalaatti, kerma, rahka, sokeri, kananmunat, kaneli ja perunajauhot kulhoon ja pyöräytä täyte sileäksi pikasekoittajalla. Kaada täyte murotaikinan päälle vuokaan. Ripottele jäiset puolukat päälle. Paista uunin alatasolla 170 C noin 35 minuuttia.
  3. Viimeistele piiraat tomusokerilla ja tarjoa ne lämpiminä vaniljakastikkeen tai jäätelön kera.
  4. Vinkki! Koristele piiraat pienillä sokerimassasta tehdyillä kurpitsoilla.