Pinaatilla täytetyt kanapihvit

40 min. 4:lle

Pinaatilla täytetyt kanapihvit

Ainekset

  • 4 kpl broilerin rintafileitä
  • 2 rkl Felix Chilitahnaa
  • 2 tl broilerimausteseosta (suolaa sisältävää)
  • 50 g tuoreita pinaatinlehtiä
  •   Paistamiseen voita ja öljyä
  •   Tarjoiluun
  • 2 prk Felix Herneitä (á 140 g)
  • 2 rkl Felix Inkivääritahnaa
  • 20 g voita
  • 2 rkl ruohosipulisilppua
  •   Kastikkeeksi Felix Makeaa currymajoneesia ja Felix Louisiana Hot Cajun Chipotle ketchuppia

Valmistusohje

  1. Vedä broilerifileisiin pituussuunnassa viilto terävällä veitsellä, mutta älä leikkaa fileenpuolikkaita irti asti. Avaa pihvi, sivele Felix Chilitahnaa pihveille ja ripottele puolet broilerimausteseoksesta päälle. Levitä huuhdellut pinaatinlehdet pihveille. Käännä takaisin pihvin muotoon niin, että täyte jää väliin. Kiinnitä saumakohta parilla cocktailtikulla tai sido pihvit paistinarulla. Ripottele loput broilerimausteseoksesta pihveille.
  2. Ruskista pihvit molemmilta puolilta voi-öljyseoksessa paistinpannussa. Peitä pannu foliolla tai kannella ja hauduta kypsäksi miedolla lämmöllä liedellä tai uunissa 180 C noin 12 minuuttia. Käännä pihvejä pari kertaa hauduttamisen aikana.

    Valuta herneet. Kuumenna Felix Inkivääritahna ja voi pannussa, lisää herneet ja ruohosipulisilppu. Kuumenna.
  3. Tarjoa pihvit Felix Herneiden, Felix Makean Currymajoneesin, Felix Louisiana Hot Cajun Chipotle Ketchupin ja salaatin kanssa.