Satamasällin tacot
40 min.
4:lle
1

Ainekset
- 600 g lohifileetä
- 1 tl juustokuminaa
- 3/4 tl suolaa
- 1/2 tl rouhittua mustapippuria
- 2 esikeitettyä maissintähkää
- 12 tacokuorta
- 2 limeä
- Felix Aiolimajoneesia
- tuoretta korianteria
- COLESLAW
- 300 g valkokaalia
- 2 porkkanaa
- 1 dl Maku-viipalekurkkuja
- 1/2 ruukkua persiljaa
- 1 dl Felix Kruunumajoneesia
- 1/2 dl Felix Hunaja-sinappi salaattikastiketta
- 1/4 sitruunan mehu
- 1/4 tl suolaa
- 1/4 tl pippuria
Valmistusohje
Viipaloi lohifilee nahkoineen ja mausta viipaleet. Pilko maissintähkät. Paista, pariloi tai grillaa lohiviipaleet ja maissipalat.
- Täytä lämmitetyt tacokuoret coleslawilla, lohella, korianterilla ja Felix Aiolimajoneesilla. Purista limelohkoista mehua aineksien päälle.
COLESLAW
- Suikaloi kaali esim. juustohöylällä, raasta kuoritut porkkanat karkeaksi, suikaloi kurkkuviipaleet ja silppua persilja. Sekoita Felix majoneesi, Felix Hunaja-Sinappi salaattikastike, sitruunamehu ja mausteet salaattikulhossa. Lisää kasvissuikaleet ja persiljasilppu, sekoita hyvin.
- Anna salaatin maustua jääkaapissa muutamia tunteja tai yön yli.
- Tarjoa tacojen, hampurilaisten, liha- tai kanaruokien kanssa.