Tonnikalalla ja majoneesilla täytetty kananmuna
15 min.
2:lle
0

Ainekset
- 2 kananmunaa
- 100 g Abba tonnikalaa öljyssä
- 2 - 3 rkl Felix Aiolimajoneesia
- 1 rkl silputtua ruohosipulia
Valmistusohje
- Keitä kananmunat koviksi eli noin 10 minuuttia. Kuori ja halkaise terävällä veitsellä pystysuunnassa. Irrota puolikkaista kananmunista varovasti keltuainen pois.
- Täytteen tekemiseen käytetään yksi keltuainen. Valuta tonnikala ja laita se keltuaisen kanssa kulhoon, sekoita keskenään. Lisää joukkoon majoneesia ja silputtua ruohosipulia. Halutessasi voit lisätä myös ripauksen suolaa ja pippuria.
- Laita täyte lusikalla kananmunan puolikkaiden kuoppiin. Koristele hienonnetulla keltuaisella ja ruohosipulilla.