Vegewrapit

20 min. 4:lle

Erilaiset wrapit ovat superhelppoja arjen pelastajia. Tällä kertaa Chocochili täytti wrapit Anamman mainioilla vegepihveillä, rapealla punakaalilla, tuoreella korianterilla ja itse tehdyllä hummuksella, joka sisältää limeä, avokadoa ja maapähkinävoita. Anamman kaikki tuotteet ovat gluteenittomia ja tästä koko reseptistä saat helposti gluteenittoman version vaihtamalla vehnätortillaletut gluteenittomiin.

Vegewrapit

Ainekset

  • MAAPÄHKINÄVOI-AVOKADOHUMMUS
  • 1 tlk kikherneitä
  • iso avokado
  • 1 - 2 rkl suolattua maapähkinävoita
  • 0,5 - 1 tl suolaa
  • limen mehu
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 0,5 dl vettä
  • WRAPIT
  • 1 pkt Anamma kasvispihvejä
  •   öljyä paistamiseen
  • pientä tortillalettua
  • kourallista silputtua punakaalia
  • 1 ruukku tuoretta korianteria
  •   Felix Chilikastiketta

Valmistusohje

MAAPÄHKINÄVOI-AVOKADOHUMMUS

  1. Huuhtele ja valuta kikherneet ja laita korkeareunaiseen kulhoon.
  2. Lisää avokadon hedelmäliha, maapähkinävoi, suola, limen mehu, oliiviöljy ja vesi. Soseuta tasaiseksi esimerkiksi sauvasekoittimella. Lisää tarvittaessa vettä ja/tai öljyä.

WRAPIT

  1. Paista pihvejä öljyssä paistinpannulla kummaltakin puolelta, kunnes ne ovat sulaneet ja saaneet kauniin värin pintaansa. Leikkaa sitten pihvit veitsellä suikaleiksi.
  2. Voitele tortillaletut reilulla määrällä hummusta. Lisää punakaali, korianteri ja pihvisuikaleet. Halutessasi voit vielä maustaa wrapit tujauksella chilikastiketta.
  3. Kääräise wrapit rullalle ja nauti. Jos otat wrapit mukaan evääksi, niin kääri ne leivinpaperin sisälle.