Lohirullat

20 min. 10:lle

Raikkaisiin lohirulliin saat potkua Felixin Piparjuuritahnalla ja tasapainottavaa pehmeyttä Felixin Kruunumajoneesilla.

Lohirullat

Ainekset

Valmistusohje

  1. Huuhdo kurkku ja leikkaa siitä juustohöylällä tai kuorimaveitsellä pitkittäin ohuita siivuja. Laita siivut leivinpaperin päälle.
  2. Leikkaa lohipalat sopiviksi paloiksi. Sekoita keskenään ranskankerma, majoneesi, piparjuuritahna ja silputtu ruohosipuli. Sivele ohut kerros täytettä kullekin kurkkusiivulle.
  3. Laita lohipalat kurkkuviipaleille ja kääri tiukaksi rullaksi. Kiinnitä cocktailtikuilla.
  4. Tarjoile lohirullat salaatin ja leivän kanssa. Ne ovat myös mainio lisä buffetpöydässä.