Kampanjan säännöt

Felix Ketsuppipeli

JÄRJESTÄJÄ 
Orkla Foods Finland Oy 
y-tunnus: 0640964-0  
Rydöntie 14 
PL 683  
20361 Turku  

KAMPANJAN NIMI 
Felix Ketsuppipeli

KAMPANJA-AIKA 
Kampanja-aika 16.1.-31.3.2023
Kampanja-ajan ulkopuolella tulleita osallistumisia ei huomioida. 

OSALLISTUMISOIKEUS 
Kampanjaan voivat osallistua kaikki yli 16-vuotiaat Suomessa pysyvästi asuvat henkilöt. Osallistuminen vaatii rekisteröitymisen kilpailuun. Kampanjan järjestämiseen osallistuneiden yritysten edustajat ja heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kampanjaan.  

OSALLISTUMINEN 
Kampanjaan voi osallistua rekisteröitymällä ja pelaamalla peliä osoitteessa http://kisa.felix.fi/

Vain yksi rekisteröitymistili per osallistuja. 

Pelissä pelaaja saa osallistua pelin kautta arvontaan kerran päivässä.

PALKINNOT  

5 kpl Felix tuotepakettia (32€)

10 kpl Felix Onnekas -kangaskassia (10€)

20 kpl Felix Onnekas -keittiöpyyhe + salaatinottimet (15€)

10 kpl Felix Onnekas esiliina (15€)

15 kpl Felix Onnekas -tiskirättiä ja -leikkuulautaa (20€)

15 kpl Felix Onnekas -tarjotinta (20€)

Vain yksi palkinto per pelaaja. 
 
Tavarapalkinnot toimitetaan postitse. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi. Vain yksi palkintolaji per pelaaja. Voittaja vastaa itse palkinnon vastaanottamisesta mahdollisesti syntyvistä kuluista.  Palkinnot toimitetaan voittajalle kuukauden kuluessa voitosta.
 
Järjestäjä varaa oikeuden muutoksiin. 
 
RATKAISUPERUSTEET JA VOITOSTA ILMOITTAMINEN

Järjestelmä arpoo satunnaisperusteisesti joka päivä pelaajien kesken palkintoja. Mahdollisesta voitosta saa tietää heti. 


HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY 

Rekisteröitymällä osallistuja antaa lupansa henkilötietojensa käyttöön alla olevasta linkistä avautuvassa  Kilpailuiden tietosuojaseloste ja informointiasiakirja -dokumentissa sanotulla tavalla.  
 
Järjestäjä tallentaa osallistujien henkilötiedot järjestäjän kilpailuiden osallistujarekisteriin. Henkilötietojen käsittelyä koskevat periaatteet löytyvät oheisesta linkistä: 
 
Kilpailuiden osallistujarekisterin tietosuojaseloste ja informointiasiakirja 
 
https://www.orkla.fi/tietoa-meista/orkla-suomi/rekisteriselosteet-oiva-raportit-ja-sertifikaatit/
 
Järjestäjä kehottaa osallistujaa huolellisesti tutustumaan yllä olevaan kilpailuiden osallistujarekisterin tietosuojaselosteeseen ja informointiasiakirjaan ennen osallistumistaan kilpailuun. Henkilötiedot hävitetään kuuden kuukauden kuluessa kampanjan päättymisestä. 
 
Sinulla on oikeus peruuttaa Orkla Foods Finland Ab:lle antamasi suostumus henkilötietojen käsittelyyn milloin tahansa. Suostumuksen peruuttaminen ei kuitenkaan tee tätä ennen tapahtuneesta tietojenkäsittelystä lainvastaista. 
 
JÄRJESTÄJÄN VASTUU 
Järjestäjä vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. 
 
Kampanjaan osallistuvat vapauttavat järjestäjän sekä kampanjan mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan tai palkinnon vastaanottamisesta tai käyttämisestä. Kampanjan järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. 
 
Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. 
 
Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä järjestäjälle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta. 
 
MUUT EHDOT 
Rekisteröitymällä kampanjaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän niiden nojalla tekemiä päätöksiä. 
 
Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai muusta sääntöjen vastaisesta toiminnasta, järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuminen ja sulkea osallistuja kampanjasta. 
 
Järjestäjä pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta kampanjaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kampanjan toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan osoitteessa http://kisa.felix.fi.