Halloumisalaatti

Raikas ja maistuva halloumisalaatti maistuu sellaisenaan tai muiden ruokien kanssa tarjottavana lisukkeena. Voit myös lisätä joukkoon omia suosikkivihanneksiasi tai vaikkapa makeaa hedelmää.

Valmistusaika
30 min.

Annokset
4

Ainekset

  • 150 g salaattisekoitusta
  • 1 pkt (200g) Halloumijuustoa
  • 50 g varsiparsakaaleja
  • 10 kpl keltaisia kirsikkatomaatteja
  • 2-3 rkl öljyä paistamiseen
  • 1 dl Felix salaattikastiketta

Pinnalle koristeluun:

  • 50 g pekaanipähkinöitä

Valmistusohjeet

Kaada salaattisekoituspussi tarjoilukulhoon.

Leikkaa halloumi neljään viipaleeseen ja paista pannulla rapeaksi.

Leikkaa varsiparsakaalit pienemmiksi ja paista niitä hetki öljyn kera pannulla. Lisää kirsikkatomaatit pannulle ja anna hetki lämmetä.

Sekoita salaatinkastike parsojen sekä tomaattien sekaan ja lisää ne tarjoilukulhoon salaatin joukkoon.

Leikkaa halutessasi paistettu halloumi pienemmiksi paloiksi ja asettele salaatin päälle. Ripottele pinnalle pekaanipähkinät ja tarjoa valmis salaatti mahdollisimman nopeasti.