Halloumsalaatti
Halloumsalaatti

Halloumisalaatti

Raikas ja maistuva halloumisalaatti maistuu sellaisenaan tai muiden ruokien kanssa tarjottavana lisukkeena. Voit myös lisätä joukkoon omia suosikkivihanneksiasi tai vaikkapa makeaa hedelmää. Kurkkaa helppo resepti alta!
No ratings yet
Kokkausaika 30 minutes
Ruokalaji Kasvisruoat, Salaatit
Annosmäärä 4

Ainesosat
  

  • 150 g salaattisekoitusta
  • 1 pkt (200g) Halloumijuustoa
  • 50 g varsiparsakaaleja
  • 10 kpl keltaisia kirsikkatomaatteja
  • 2-3 rkl öljyä paistamiseen
  • 1 dl Felix salaattikastiketta

PINNALLE KORISTELUUN

  • 50 g  pekaanipähkinöitä

Ohjeet
 

  • Kaada salaattisekoituspussi tarjoilukulhoon.
  • Leikkaa halloumi neljään viipaleeseen ja paista pannulla rapeaksi.
  • Leikkaa varsiparsakaalit pienemmiksi ja paista niitä hetki öljyn kera pannulla. Lisää kirsikkatomaatit pannulle ja anna hetki lämmetä.
  • Sekoita salaatinkastike parsojen sekä tomaattien sekaan ja lisää ne tarjoilukulhoon salaatin joukkoon.
  • Leikkaa halutessasi paistettu halloumi pienemmiksi paloiksi ja asettele salaatin päälle. Ripottele pinnalle pekaanipähkinät ja tarjoa valmis salaatti mahdollisimman nopeasti.
Tykkäsitkö?Kokeile myös muita Felixin herkullisia reseptejä!