Kasvisragu II

Valmistusaika
40

Annokset
4

Ainekset

  • 3 porkkanaa
  • 1 lanttu
  • 1 palsternakka
  • 1/2 selleriä
  • 1 sipuli
  • 6 - 8 dl kasvislientä
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/2 tl pippurisekoitusta rouhittuna
  • 1/2 prk Felix Lohkopunajuuria
  • 2 Felix Maustekurkkua
  • 1/2 ruukkua basilikaa

TARJOILUUN

  • 50 g parmesaania

Valmistusohjeet

Kuori ja pilko kasvikset. Kuullota palat öljyssä paistokasarissa. Lisää liemi ja mausteet. Hauduta noin 20 minuuttia tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Lisää valutetut punajuurilohkot ja kuutioidut kurkut, kuumenna. Koristele basilikanlehdillä ja tarjoile juuston kera. Riisi, pasta tai maalaisleipä maistuvat padan kanssa