Kuori katkaravut, jätä pyrstöt halutessasi kiinni.
Valmista seuraavaksi marinadi:
Raasta limen kuoret ja purista mehu kulhoon. Lisää joukkoon oliiviöljy, hienonnettu korianteri, chilihiutaleet, suolaa ja pippuria.
Laita katkaravut ja marinadi pakastuspussiin tekeytymään muutamaksi tunniksi.
Liota grillivartaita vedessä 1/2 - 1 tunnin ajan.
Sekoita Felix-Burgerkastike, Felix-majoneesi ja hienonnettu salottisipuli keskenään. Mausta seos oman maun mukaan Tabascolla, cayennepippurilla, paprikajauheella, suolalla ja pippurilla.
Laita katkaravut grillivartaisiin ja grillaa niitä noin 2 minuuttia kummaltakin puolelta. Ripottele vartaille suolaa ja tarjoa kastikkeen kera.
Vartaat sopivat hyvin myös piknik-eväiksi: tee esivalmistelut kotona ja nappaa mukaan kertakäyttögrilli, jolla voit valmistaa vartaat juuri ennen tarjoilua.