Limemarinoidut katkaravut grillissä

Annokset
4

Ainekset

  • 12 isoa katkarapua
  • 2 limeä, sekä mehu että kuori
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 1/2 - 1 dl tuoretta korianteria
  • 1/4 tl chilihiutaleita
  • suolaa ja pippuria
  • 12 kpl grillivarrastikkuja
  • 0.5 dl Felix Street Kitchen burgerkastike 400 g
  • 1 dl Felix-majoneesia oman maun mukaan
  • 1 pieni salottisipuli
  • 5 tippaa Tabascoa
  • cayennepippuria
  • paprikajauhetta

Valmistusohjeet

Kuori katkaravut, jätä pyrstöt halutessasi kiinni.

Valmista seuraavaksi marinadi:

Raasta limen kuoret ja purista mehu kulhoon. Lisää joukkoon oliiviöljy, hienonnettu korianteri, chilihiutaleet, suolaa ja pippuria.

Laita katkaravut ja marinadi pakastuspussiin tekeytymään muutamaksi tunniksi.

Liota grillivartaita vedessä 1/2 - 1 tunnin ajan.

Sekoita Felix-Burgerkastike, Felix-majoneesi ja hienonnettu salottisipuli keskenään. Mausta seos oman maun mukaan Tabascolla, cayennepippurilla, paprikajauheella, suolalla ja pippurilla.

Laita katkaravut grillivartaisiin ja grillaa niitä noin 2 minuuttia kummaltakin puolelta. Ripottele vartaille suolaa ja tarjoa kastikkeen kera.

VINKKI:

Vartaat sopivat hyvin myös piknik-eväiksi: tee esivalmistelut kotona ja nappaa mukaan kertakäyttögrilli, jolla voit valmistaa vartaat juuri ennen tarjoilua.