Mitä on Felix Street Kitchen?

Felix Street Kitchen tekee herkullisen katuruoan kokkaamisesta taiturimaisen helppoa ja hauskaa. Felix Street Kitchen –dressing sarjaan kuuluu neljä makua, jotka on suunniteltu helpon ja rennon, ns. katuruuan kaveriksi inspiroivaan ja maistuvaan kotikokkailuun. Olemme kehittäneet sinulle herkullisia ja inspiroivia reseptejä, joiden kanssa Felix Street Kitchen –dressingit maistuvat erityisen hyviltä. Käy kurkkaamassa, kokeile ja ihastu!

Felix Street Kitchen -kastikesarjan neljä makua on suunniteltu erityisesti katuruoan kaveriksi arkiseen, mutta tavallista inspiroivampaan, kotikokkailuun. Kastikkeet on nimetty käyttötarkoituksensa mukaan: Felix Street Kitchen Burger sopii erinomaisesti hampurilaisten kaveriksi, Garlic -kastike on omiaan hodarien väliin, Sourcream & Onion -kastike sopii vaikka pizzan päälle ja Currykastike on herkullinen kaveri wingseille. Kastikkeiden lisäksi Street Kitchen -valikoimaamme kuuluu herkullinen, pullosta pursotettava kurkkusalaatti. Mikä on sinun makusi?

Felix Street Kitchen -kastikkeet kruunaavat jokaisen annoksen. Pursota perinteisesti burgerin väliin tai trendikkäästi pizzan päälle!

Felix Street Kitchen -kastikkeiden tarina alkaa yli 160 vuoden takaa

Vuonna 1858 tanskalainen Wilhelm Bähncke, sinapintekijän poika, perusti sinappitehtaan Kööpenhaminaan. Ajan kuluessa Wilhelm perheineen alkoi valmistaa sinapin ohella myös majoneesia. Ja mihin nämä kaksi herkkua olisivat sopineetkaan paremmin kuin hotdogiin.

Ja niinpä vuonna 1921 Kööpenhaminaan perustettiin ensimmäinen hotdog-koju, nimeltään ”Pølsevogn”. Kojun perustaminen käynnisti Tanskassa aivan uudenlaisen ”Street Food”-aikakauden. Perustamisestaan lähtien aidot Bähncke-dressingit ovat hurmanneet tanskalaisia street foodin ystäviä.

Felix on tuonut nämä aidot, veden kielelle herauttavat klassikko-dressingit suomalaisiin ruokapöytiin. Street Foodin (suom. katuruoan) kokkaaminen kotona ei ole koskaan ollut näin helppoa – ja herkullista.