Go Back
+ servings
Paahdettu vegepatonki ja majoneesia

Paahdettu vegepatonki

Paahdettu vegepatonki on ihanan runsas, täyttävä ja herkullinen leipä! Street kitchen -tyyliin valmistetun patongin nappaat mukaan vaikka evääksi tai nautit muuten vain runsaana välipalana. Annoksen kruunaa vegaaninen Felix Savuchilimajoneesi. Kokeile reseptiä alta!
No ratings yet
Ruokalaji Kasvisruoat, Street kitchen
Annosmäärä 4

Ainesosat
  

  • 1 moniviljapatonki
  • Felix Vegaaninen savuchilimajoneesi 270 g
  • 4 kananmunaa
  • 1 punasipuli
  • 1 pieni kesäkurpitsa
  • 1 punainen paprika
  • 1 vihreä paprika
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 tuore jalapeno
  • 1 lime
  • 1/2 dl oliiviöljyä
  • pieni nippu lehtipersiljaa
  • suolaa ja pippuria myllystä

Ohjeet
 

  • Leikkaa patonki neljään osaan ja halkaise pitkittäin.
  • Sivele pinnalle oliiviöljyä.
  • Hiero leivän leikkuupintoja valkosipulinkynnellä. Paahda leivät uunissa kauniin ruskeaksi.
  • Leipien ollessa uunissa, suikaloi kasvikset paksuhkoiksi suikaleiksi ja paahda pannulla.
  • Paista kananmunat pannulla niin, että keltuainen pysyy ehjänä.
  • Pilko tuore jalapeno renkaiksi, lohko limet ja leikkaa karkeasti persilja.
  • Täytä patongit paahdetuilla kasviksilla ja kananmunalla. Pursota päälle runsaasti majoneesia ja ripottele päälle jalapeno sekä persilja. Viimeistele patonki limelohkoilla.

Vinkki!

Voit jättää annoksesta kananmunan pois, jolloin saat valmistettua täysin vegaanisen version. Ja sitten herkuttelemaan!
Tykkäsitkö?Kokeile myös muita Felixin herkullisia reseptejä!