Paahdettu vegepatonki on ihanan runsas, täyttävä ja herkullinen leipä! Street kitchen -tyyliin valmistetun patongin nappaat mukaan vaikka evääksi tai nautit muuten vain runsaana välipalana. Annoksen kruunaa vegaaninen Felix Savuchilimajoneesi. Kokeile reseptiä alta!
No ratings yet
Ruokalaji Kasvisruoat, Street kitchen
Annosmäärä 4
Ainesosat
1moniviljapatonki
Felix Vegaaninen savuchilimajoneesia
4kananmunaa
1punasipuli
1pieni kesäkurpitsa
1punainen paprika
1vihreä paprika
1valkosipulinkynsi
1tuore jalapeno
1lime
1/2dloliiviöljyä
pieni nippu lehtipersiljaa
suolaa ja pippuria myllystä
Ohjeet
Leikkaa patonki neljään osaan ja halkaise pitkittäin.
Leipien ollessa uunissa, suikaloi kasvikset paksuhkoiksi suikaleiksi ja paahda pannulla.
Paista kananmunat pannulla niin, että keltuainen pysyy ehjänä.
Pilko tuore jalapeno renkaiksi, lohko limet ja leikkaa karkeasti persilja.
Täytä patongit paahdetuilla kasviksilla ja kananmunalla. Pursota päälle runsaasti majoneesia ja ripottele päälle jalapeno sekä persilja. Viimeistele patonki limelohkoilla.
Vinkki!
Voit jättää annoksesta kananmunan pois, jolloin saat valmistettua täysin vegaanisen version. Ja sitten herkuttelemaan!