Kasvisragu
Lämmin kasvisragu maistuu riisin, pastan tai maalaisleivän kanssa. Tuo vaihtelua ruokavalioosi lisäämällä kasvisten osuutta ruokailuissasi tämän helpon reseptin avulla.
Ruokalaji Kasvisruoat, Lämpimät ruoat
4 porkkanaa 1 lanttu 1 palsternakka ½ juuriselleri 2 sipulia 4 dl kasvislientä 1 prk tomaattimurskaa 1 tl suolaa 1 rkl juoksevaa hunajaa 1 tl pippurisekoitusta rouhittuna 3/4 prk (n. 200 g) Felix Kuutiopunajuuria 3 dl Felix Maku Viipalekurkkuja lehtipersiljaa
Kuori ja pilko kasvikset. Kuullota palat öljyssä paistokasarissa. Lisää liemi ja mausteet. Hauduta noin 20 minuuttia tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.
Lisää valutetut punajuurikuutiot ja kuutioidut Maku-kurkut, kuumenna. Koristele lehtipersiljalla.