Erilaiset kulhot, ‘bowlit’, ovat trendikästä ruokaa, joista saa pienillä muutoksilla muokattua aina uudenlaisen annoksen. Tämä Yoshin riisikulho rakentuu entrecôte-pihvien ympärille, mutta voit kokeilla reseptiä myös eri proteiininlähdettä käyttäen.
Sekoita marinadiainekset ja laita entrecote-pihvit marinadiin. Anna maustua huoneenlämmössä 30–60 minuuttia. Halkaise punasipulit, poista kuoret ja leikkaa puolikkaat ohuiksi viipaleiksi. Kuumenna etikka, sokeri ja vesi kiehuvaksi. Siirrä kattila liedeltä ja sekoita sipuliviipaleet joukkoon. Jäähdytä.
Sekoita kastikkeen aineet. Keitä sushiriisi pakkauksen ohjeen mukaan, mausta sokerilla, suolalla ja etikalla. Grillaa tai paista pihvejä pari minuuttia per puoli. Kääräise pihvit alumiinifolioon ja anna makujen tasaantua 10 minuuttia.
Annostele riisi kulhoihin, lisää pihvisuikaleet, punasipuli ja kastike. Viimeistele annokset seesaminsiemenillä.