Avokado-tonnikalaleivät
On aamupaloja ja sitten on AAMUPALOJA! Nämä avokado-tonnikalaleivät ovat ehdottomasti jälkimmäistä kategoriaa. Kokeile reseptiä alta!
- 2 prk Abba tonnikalaa
- 1 1/4 dl Felix Lime-Aioli majoneesia
- puolikas nippu kevätsipulia
- 1/2 limen mehu
- leipää
- 1 avokado
- salaattia
- kourallinen ituja
- 4 retiisiä
Valmista tonnikalatahna silppuamalla osa kevätsipulista (jätä pieni osa koristeluun) ja sekoittamalla sipuli, tonnikala, majoneesi ja lime keskenään.
Mausta suolalla ja pippurilla.
Paahda leivät ja muussaa avokado.
Levitä leivälle ohut kerros tonnikalatahnaa.
Lisää tahnan päälle salaatinlehti ja avokado.
Koristele iduilla, ohueksi siivutetulla retiisillä ja kevätsipulisilpulla.