Herkullinen perunasalaatti vähän modernimmalla twistillä! Maistuvaa fetajuustoa ja rapeaa parsakaalia perunasalaatin joukossa tarjoiltuna - kyllä toimii! Felix Tomaatti-Chili salaatinkastike kruunaa annoksen.
Pese perunat huolella. Keitä perunoita 10 minuuttia kuorineen suolatussa vedessä (1 litravettä + 1 tl suolaa). Kuori perunat halutessasi. Leikkaa lohkoiksi ja siirrä kulhoon.
Kuori sipulit ja leikkaa ne lohkoiksi perunoiden joukkoon. Mittaa päälle oliiviöljy, suola ja rouhittu mustapippuri. Sekoita hyvin.
Grillaa perunat ja sipulit kypsiksi. Grillaa lopuksi myös varsiparsakaalit kevyesti.
Siirrä perunat, sipulit ja varsiparsakaali tarjoiluastiaan. Murustele fetajuusto salaatin päälle.
Valuta päälle salaattikastiketta ja viimeistele salaatti tuoreella basilikalla sekä chilirouheella.
Vinkki!
Voit valmistaa perunat myös uunissa. Kuumenna uuni 250-asteiseksi. Laita perunat uunipellille leivinpaperin päälle ja paista noin 15 minuuttia. Lisää sipulit ja varsiparsakaalit ja jatka paistamista 10 minuuttia.Vinkki salaatinkastikkeelle: salaatinkastikkeeksi sopii myös Felix Vegaaninen lime-aiolimajoneesi.