Go Back
Grillattu feta-parsakaali-perunasalaatti

Grillattu feta-parsakaali-perunasalaatti

Herkullinen perunasalaatti vähän modernimmalla twistillä! Maistuvaa fetajuustoa ja rapeaa parsakaalia perunasalaatin joukossa tarjoiltuna - kyllä toimii! Felix Special Mango-Chili salaatinkastike kruunaa annoksen.
No ratings yet
Valmisteluaika 25 minutes
Kokkausaika 30 minutes
Ruokalaji Kasvisruoat, Salaatit

Ainesosat
  

  • 600 g perunaa (kiinteä) tai varhaisperunaa
  • 2 punasipulia
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl suolaa
  • 1/2 tl mustapippuria rouhittuna
  • 150 g varsiparsakaalia
  • 200 g fetajuustoa
  • 1 dl Felix Special Mango-Chili salaatinkastiketta
  • 1/2 ruukkua tuoretta basilikaa
  • 1 tl chilirouhetta

Ohjeet
 

  • Pese perunat huolella. Keitä perunoita 10 minuuttia kuorineen suolatussa vedessä (1 litravettä + 1 tl suolaa). Kuori perunat halutessasi. Leikkaa lohkoiksi ja siirrä kulhoon. 
  • Kuori sipulit ja leikkaa ne lohkoiksi perunoiden joukkoon. Mittaa päälle oliiviöljy, suola ja rouhittu mustapippuri. Sekoita hyvin. 
  • Grillaa perunat ja sipulit kypsiksi. Grillaa lopuksi myös varsiparsakaalit kevyesti.
  • Siirrä perunat, sipulit ja varsiparsakaali tarjoiluastiaan. Murustele fetajuusto salaatin päälle.
  • Valuta päälle salaattikastiketta ja viimeistele salaatti tuoreella basilikalla sekä chilirouheella.

Vinkki!

Voit valmistaa perunat myös uunissa. Kuumenna uuni 250-asteiseksi. Laita perunat uunipellille leivinpaperin päälle ja paista noin 15 minuuttia. Lisää sipulit ja varsiparsakaalit ja jatka paistamista 10 minuuttia.
Vinkki 2: Salaatin kastikkeeksi sopii myös Felix Vegaaninen lime-aiolimajoneesi.
Tykkäsitkö?Kokeile myös muita Felixin herkullisia reseptejä!