Lämmintä arkiruokaa! Tämä herkullinen makkara-ratatouillevuoka sisältää runsaasti kasviksia, halloumijuustoa sekä makkaraa. Voit valmistaa tästä myös kasvisversion vaihtamalla makkarat kasvismakkaroihin. Lisämakua annokseen tuo Felix-ketsuppi ja vegaaninen Savuchilimajoneesi, nam!
Viipaloi makkara, kesäkurpitsa, tomaatit. Poista paprikasta siemenet ja leikkaa paloiksi. Viipaloi myös halloumi-juusto.
Kaada 20 x 30cm kokoiseen voideltuun uunivuokaan tomaattimurska ja lisää tomaattipyree. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi vuokaan. Lisää oregano, suola ja mustapippuri. Sekoita hyvin ja tasoita pinta.
Lado päälle ainekset riveiksi. Paista 225-asteisessa uunissa noin 35 minuuttia, tai kunnes pinta on kauniin värinen.
Tarjoile vuoka ketsupin ja savuchilimajoneesin kanssa. Viimeistele tuoreella basilikalla.
Vinkki!
Saat ruuasta kasvisversion vaihtamalla makkaran kasvismakkaraan.