Trendikkäät bao bunit valmistuvat helposti ja nopeasti tällä reseptillä. Vaaleiden bao bunien väliin herkullista kasvis-härkäpapu täytettä ja eikun porukalla herkuttelemaan!
Valmista ensin marinoitu punakaali. Leikkaa punakaali ohuiksi suikaleiksi veitsellä kulhoon (voit käyttää apuna myös juustohöylää tai mandoliinia). Kuori ja viipaloi myös sipuli. Mausta limemehulla, suolalla ja sokerilla. Anna marinoitua hetki.
Kuumenna pannulla öljy ja härkäpapusuikaleet. Paista hetki, kunnes ne ovat saaneet hieman väriä. Mausta neljällä ruokalusikallisella chilikastiketta.
Lämmitä sämpylöitä höyrykattilassa 1–2 min. Voit lämmittää sämpylät myös mikrossa kuvun alla 600 W, noin 30 sekuntia.
Lisää jokaiseen sämpylään marinoitua punakaalia ja paistettuja härkäpapusuikaleita. Viimeistele bao bunit chilikastikkeella, valkosipulikastikkeella, korianterilla ja chiliviipaleilla.