Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Pita paahdetuilla kikherneillä
Kikkaile tästä kiva resepti-idea itselle, perheelle tai vaikka kaveriporukalle. Voisitko kokeilla?
No ratings yet
Ruokalaji
Street kitchen
Annosmäärä
4
Ainesosat
1x
2x
3x
4
pitaleipää
1/4
kaalia
Felix Aiolimajoneesia
1
ps
Taffel Taco Dippi
1
purkki
kikherneitä
1/2
punasipuli
1
fetajuusto
Felix Amerikkalainen kurkkuviipaleita
Felix Hellfire -ketsuppia
(tuore chili)
Ohjeet
Suikaloi kaali ja sekoita joukkoon
Felix Aiolimajoneesia
, suolaa ja pippuria. Siirrä maustumaan jääkaappiin.
Sekoita keskenään valutetut kikherneet ja
Taco-dippimaustetta
. Levitä kikherneet tasaisesti leivinpaperille ja paahda uunissa 220°/15min.
Viipaloi punasipuli ja murusta feta.
Lämmitä pitaleipää pannulla, kunnes se hieman pehmenee.
Halkaise pita, täytä edellä mainituilla ja lisää makusi mukaan
Felix kurkkuviipaleita
.
Lisää potkua makusi mukaan
Felix Hellfire -ketsupilla
ja halutessasi tuoreella chilillä.
Tykkäsitkö?
Katso täältä lisää herkullisia reseptejä!