Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Ruusukaali-pekonivartaat grillissä
Keihästä tästä ihastuttava kesäresepti kokeiluun! Ruusukaali-pekonivartaat maistuvat grillikansalle alkupalana tai naposteluherkkuna - etenkin
Felix Paprikamajoneesiin
dipattuna.
5
from 1 vote
Ruokalaji
Lämpimät ruoat
Annosmäärä
4
Ainesosat
1x
2x
3x
8
ruusukaalia
1/2
dl
vaahterasiirappia
4
pekonisiivua
Felix Paprikamajoneesia dippailuun
varrastikkuja
Ohjeet
Marinoi puolitettuja ruusukaaleja vaahterasiirapissa noin 30 min.
Pujota ruusukaalit ja pekoni varrastikkuun vuorotellen mutkitellen.
Grillaa molemmilta puolilta, kunnes pekoni on kypsä.
Dippaa
Felix Paprikamajoneesiin
ja nauti.
Tykkäsitkö?
Katso täältä lisää herkullisia reseptejä!