Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Sushikakku
Sushikakku tuo vaihtelua perinteiselle voileipäkakulle. Sushikakku on helpompi kuin uskotkaan ja siitä saa pienellä vaivalla näyttävän suolaisen tarjottavan juhlapöytään.
No ratings yet
Ruokalaji
Leivonnaiset, Naposteltavat
Ainesosat
500
g
sushiriisiä kuivana
200
g
surimia
1/3
tuubia
Felix Piparjuuritahnaa
2
avokadoa
Kakun päälle/koristeluun
n. 200
g
lohta
avocado
retiisi
Felix Chili-Aiolimajoneesia
jotain vihreää (esim. rucola-versoa)
syötäviä kukkia
seesaminsiemeniä
Ohjeet
Valmista sushiriisi pakkauksen ohjeen mukaan.
Vuoraa irtopohjavuoka kelmulla ja painele riisi tasaisesti pohjalle.
Tee tahna surimista, avocadosta ja piparjuuritahnasta. Täytä̈ kakkua kerroksittain vuorotellen tahnalla ja riisillä.
Siirrä hetkeksi jääkaappiin maustumaan ja valmistele päälliset sillä välin.
Irrota reunat ja käännä kakku tarjoilualustalle.
Koristele ja tarjoile.
Tykkäsitkö?
Katso täältä lisää herkullisia reseptejä!