Go Back
+ servings

Bataattiranskalaiset ja lohi

Tämä näyttävä ja erittäin herkullinen annos valmistuu pakastebataattiranskalaisista ja tuoreesta lohesta. Annoksen viimeistelee ihanan raikas Felix Lime-aiolimajoneesi. Kokeile reseptiä alta!
No ratings yet
Ruokalaji Lämpimät ruoat, Street kitchen
Annosmäärä 4

Ainesosat
  

  • 600 g bataattiranskalaisia
  • 400 g lohta
  •  Felix Vegaaninen lime-aiolimajoneesi 270 g
  • 1 rs kirsikkatomaatteja
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 tuoretta jalapenoa
  • 4 rkl kurpitsansiemeniä
  • 1 nippu korianteria
  • 1 sitruuna
  •  suolaa ja pippuria myllystä

Ohjeet
 

  • Valmista bataattiranskalaiset uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.
  • Leikkaa lohi kuutioiksi ja laita kulhoon.
  • Leikkaa valkosipulin kynnet siivuiksi ja lisää kulhoon. Purista joukkoon puolikkaan sitruunan mehu. Sekoita keskenään ja anna maustua hetki.
  • Puolita kirsikkatomaatit.
  • Kun bataattiranskalaisten paistoaikaa on jäljellä 10 minuuttia, lisää lohet ja kirsikkatomaatit uunipellillä uuniin.
  • Viipaloi sillä välin jalapenot renkaiksi ja silppua korianteri. Lohko myös loput sitruunasta.
  • Annostele valmiit bataattiranskalaiset lautaselle, lisää päälle lohet ja tomaatit.
  • Pursota päälle runsaasti majoneesia ja koristele annos jalapenoilla, korianterilla, siemenillä ja sitruunalohkoilla.
Tykkäsitkö?Kokeile myös muita Felixin herkullisia reseptejä!