Kaipaatko jotain uudenlaista herkkua viikonlopuksi tai arki-illan piristykseksi? Rieskakebabit yhdistävät erinomaisesti kebabin ja viileän pohjolan maut! Herkulliset rieskakebabit ovat erinomainen iltapala tai viikonlopun herkku, kokeile reseptiä!
Laita varrastikut kylmään veteen likoamaan. Sekoita jauheliha, mausteet, persiljasilppu ja kananmuna. Anna taikinan maustua 30 minuuttia huoneenlämmössä.
Kuori ja viipaloi punasipuli, viipaloi tai lohko tomaatit. Huuhtele ja linkoa salaatinlehdet.
Jaa jauhelihaseos kahdeksaan osaan ja pyöritä palat tikkuihin kananmunan muotoisiksi pulliksi. Grillaa tai paista. Kuumenna rieskat grillissä. Annostele täyteainekset rieskojen päälle. Tarjoile Felix-ketchupin ja -majoneesin kanssa.