Tässä todellinen trendiherkku esimerkiksi perinteisten silakkapihvien tilalle! Kalapuikot ja nachot saavat potkua chilistä ja Felix Hellfire-ketsupista. Kokeile reseptiä!
Laita kalapuikot uunipellille leivinpaperin päälle. Paista kalapuikkoja 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Valmistele sillä välin kasvikset. Poista paprikasta siemenet ja hienonna se pieniksi kuutioiksi. Hienonna myös chili ja viipaloi tomaatit. Raasta juusto.
Nosta kypsät kalapuikot pois pelliltä lautaselle odottamaan. Kaada nachot uunipellille. Levitä päälle hienonnetut kasvikset ja juustoraaste. Nosta kalapuikot takaisin pellille nachojen päälle. Paista peltiä 225-asteisessa uunissa vielä noin 15 minuuttia.
Hienonna sillä välin kevätsipuli ja korianteri.
Lisää hienonnettu kevätsipuli ja korianteri lopuksi valmiin nachopellin päälle. Tarjoile majoneesia ja ketsuppia kalapuikko-nachopellin kanssa. Voit puristaa päälle myös lisää limemehua!