Perinteinen nakkisämpylä ja Chorizomakkara-mangohodari
Perinteinen nakkisämpylä on kaikkien aikojen katuruokaklassikko! Sinappia, ketsuppia ja kurkkusalaattia väliin ja valmista, eikun herkuttelemaan! Klassikkoruoan rinnalla maistuu myös trendikkäämmät herkut, kuten tämä erityisen maistuva chorizomakkara-mangohodari, testaa molempia ja ota selvää, kumpi on sun suosikki!
Lämmitä sämpylät ja nakit paistinpannulla tilkassa öljyä.
Täytä hodarit asettamalla nakki jokaisen sämpylän sisään. Lisää kurkkusalaattia, sinappia ja ketsuppia.
Chorizomakkara-mangohodari
Valmista ensin avokadotahna. Halkaise avokado ja poista siemen. Lusikoi sisus tehosekoittimeen. Lisää joukkoon hienonnettu valkosipulinkynsi, limetin mehu ja suola. Soseuta tasaiseksi.
Leikkaa mangosta puolikkaat siemenen suuntaisesti. Tee puolikkaisiin veitsellä ristikko kuoreen asti. Irrota hedelmäliha lusikalla. Hienonna hedelmäliha halutessasi pienemmiksi paloiksi.
Paista raakamakkarat paistinpannulla pakkauksen ohjeen mukaan. Lämmitä hot dog-sämpylät avattuina kuivalla pannulla.
Lisää jokaiseen sämpylään paistetut raakamakkarat. Lisää avokadotahna, mangokuutiot, majoneesi, chili ja korianteri. Viimeistele paahdetulla sipulilla.