Go Back
Kinkkuhyrrät

Kinkkuhyrrät

Joulukinkun jämät hyötykäyttöön! Hyödynnä jouluruokien hävikki ja käytä joulukinkun jämät sekä ylijääneet torttulevyt herkullisiin kinkkuhyrriin. Herkuttele suolaisena välipalana tai tarjoile vaikka uuden vuoden juhlissa! Nappaa resepti alta!
No ratings yet
Ruokalaji Joulu, Leivonnaiset, Naposteltavat

Ainesosat
  

  • 5 kpl  voi- tai torttutaikinalevyjä
  • 200 g juustoraastetta
  • 3 rkl Felix® Ketchup 500 g
  • n. 200 g joulukinkkua (tai palvikinkkua)
  • 1 kananmuna

Ohjeet
 

  • Kauli sulaneet voitaikinalevyt ohuehkoiksi levyiksi.Levitä levyille ketsuppia ja ripottele päälle suurin osa juustoraasteesta.
  • Laita päälle kinkusta revityt palaset.Pyöritä rullaksi ja leikkaa n. 1–2 cm paksuisiksi viipaleiksi.
  • Nosta kinkkurullat leivinpaperin päälle uunipellille. Voitele ne kananmunalla ja ripottele päälle vielä juustoraastetta.
  • Paista uunin yläosassa 225 asteessa n. 12 min per pelti.Kruunaa esimerkiksi suosikki majoneesillasi ja herkuttele!
Tykkäsitkö?Kokeile myös muita Felixin herkullisia reseptejä!