
Kinkkuhyrrät
Joulukinkun jämät hyötykäyttöön! Hyödynnä jouluruokien hävikki ja käytä joulukinkun jämät sekä ylijääneet torttulevyt herkullisiin kinkkuhyrriin. Herkuttele suolaisena välipalana tai tarjoile vaikka uuden vuoden juhlissa! Nappaa resepti alta!
No ratings yet
Ruokalaji Joulu, Leivonnaiset, Naposteltavat
Ainesosat
- 5 kpl voi- tai torttutaikinalevyjä
- 200 g juustoraastetta
- 3 rkl Felix® Ketchup 500 g
- n. 200 g joulukinkkua (tai palvikinkkua)
- 1 kananmuna
Ohjeet
- Kauli sulaneet voitaikinalevyt ohuehkoiksi levyiksi.Levitä levyille ketsuppia ja ripottele päälle suurin osa juustoraasteesta.
- Laita päälle kinkusta revityt palaset.Pyöritä rullaksi ja leikkaa n. 1–2 cm paksuisiksi viipaleiksi.
- Nosta kinkkurullat leivinpaperin päälle uunipellille. Voitele ne kananmunalla ja ripottele päälle vielä juustoraastetta.
- Paista uunin yläosassa 225 asteessa n. 12 min per pelti.Kruunaa esimerkiksi suosikki majoneesillasi ja herkuttele!
Tykkäsitkö?Kokeile myös muita Felixin herkullisia reseptejä!
Skagendippi
Tämä dippi on hitti! Herkullinen Skagendippi on helppo tehdä ja se sopii monen juhlan tai illanistujaisten tähdeksii. Testaa rouskuvan maistuvaa yhdistelmää Taffel Sipsien kanssa. Perinteisempi
Sushikakku
Sushikakku tuo vaihtelua perinteiselle voileipäkakulle. Sushikakku on helpompi kuin uskotkaan ja siitä saa pienellä vaivalla näyttävän suolaisen tarjottavan juhlapöytään.
Kauhistuttavat perunat
kauhistuttavat perunat sopivat halloweeniin tai hauskoiksi tarjoiltavaksi erilaisiin juhliin. Uskallatko testata pääkallon näköisiä perunoita?
Suolakurkkupizza
Tämä täytyy testata: Suolakurkkupizza! Tämä pizza yhdistää rapean vaalean pohjan ja suolakurkun kirpeän maun. Pizza ja suolakurkku ovat täydellinen yhdistelmä makunautintoon. Eikun maistamaan!
Hampurilaissalaatti purkissa
Voiko hampparin nauttia salaattina… ja purkista? Miksei. Pistä kokeillen – herkullista pikaruokaa (myös ketoilijalle). Helppo koota valmiiksi ja ottaa mukaan evääksi, esimerkiksi töihin.
Ruusukaali-pekonivartaat grillissä
Keihästä tästä ihastuttava kesäresepti kokeiluun! Ruusukaali-pekonivartaat maistuvat grillikansalle alkupalana tai naposteluherkkuna - etenkin Felix Paprikamajoneesiin dipattuna.