
Kinkkuhyrrät
Ainesosat
- 5 kpl voi- tai torttutaikinalevyjä
- 200 g juustoraastetta
- 3 rkl Felix® Ketchup 500 g
- n. 200 g joulukinkkua (tai palvikinkkua)
- 1 kananmuna
Ohjeet
- Kauli sulaneet voitaikinalevyt ohuehkoiksi levyiksi.Levitä levyille ketsuppia ja ripottele päälle suurin osa juustoraasteesta.
- Laita päälle kinkusta revityt palaset.Pyöritä rullaksi ja leikkaa n. 1–2 cm paksuisiksi viipaleiksi.
- Nosta kinkkurullat leivinpaperin päälle uunipellille. Voitele ne kananmunalla ja ripottele päälle vielä juustoraastetta.
- Paista uunin yläosassa 225 asteessa n. 12 min per pelti.Kruunaa esimerkiksi suosikki majoneesillasi ja herkuttele!
Saaristolaissalaatti
Pääsiäisen ja muiden kevään juhlien paras salaatti tulee tässä! Saaristolaissalaatti kokoaa kaikki klassiset maut yhteen. Savulohta, mummonkurkkuja, marinoitua punasipulia, munia ja pannulla paahdettua saaristolaisleipää.Felix kruunumajoneesi …
Gratinoidut parsaranut
Rapeat parsat ovat todellisia kevät- ja kesäherkkuja! Kokeile, miten parsat taipuvat herkullisiksi gratinoiduiksi ranuiksi yhdessä parmesanin kanssa. Dippaa tietenkin Felix-majoneesiin!
Lindströmin falafelit punakaalipedillä
Lindströmin pihvit modernimpana versiona ja kaikenlisäksi vieläpä kasvisversiona! Falafeleiksi pyöräytetyt Lindströmit maistuvat erinomaisesti punakaalipediltä tarjoiltuna, kokeile reseptiä!
Perinteiset Lindströmin pihvit paistetulla sipulilla
Tällä reseptillä valmistuu perinteiset Lindströmin pihvit paistetulla sipulilla. Lindströmin pihvien pihvihän on tietenkin punajuuri! Yhdessä naudan jauhelihan kanssa valmistuu mehevät pihvit, jotka sopivat erinomaisesti yhteen …
Höyryävät kasvis-härkäpapu bao bunit
Trendikkäät bao bunit valmistuvat helposti ja nopeasti tällä reseptillä. Vaaleiden bao bunien väliin herkullista kasvis-härkäpapu täytettä ja eikun porukalla herkuttelemaan!