Valmista pikamarinadi: sekoita keskenään appelsiinin mehu, yhden limen mehu, kuivat mausteet ja yksi chili pilkottuna.
Laita kanat marinoitumaan 30-60 minuutin ajaksi.
Leikkaa tomaatit neljään osaan ja tyhjennä sisusta. Kuutioi tomaatit.
Leikkaa punasipuli pieniksi kuutioiksi, siivuta valkosipuli, hakkaa puolet korianterista ja leikkaa chili renkaiksi.
Sekoita keskenään tomaattikuutiot, pilkottu chili, siivutettu valkosipuli ja pilkottu punasipuli. Purista päälle yhden limen mehu. Mausta suolalla ja pippurilla.
Grillaa kanat tai paista pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna vetäytyä hetki.
Lämmitä tacot uunissa tai mikrossa.
Pilko kanat kuutioiksi.
Täytä lämpimät tacot salaatilla, kanalla, pico de gallo -salsalla, korianterilla ja viimeistele kastikkeilla.