Kierteelle kiepautettujen sämpylöiden välistä löytyy ketsuppia, juustoa ja pähkinärouhetta. Maukas pikkusuolainen maistuu niin juhlissa kuin arjessakin – ja menee varmasti myös perheen pienimmillekin! Kokeile reseptiä alta.
Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola ja hunaja. Sekoita jauhot keskenään ja lisää suurin osa nesteeseen, sekoittele. Lisää loput jauhoista vähitellen taikinaan koko ajan alustaen. Kohota taikinaa puolisen tuntia.
Kaulitse taikinasta jauhotetulla alustalla 40 x 20 cm levy. Levitä taikinalevylle juustoraastetta, ketchuppia ja pähkinärouhetta. Kääri rullaksi. Leikkaa rullasta 12 palaa ja asettele ne vuokiin leikkauspinta ylöspäin. Kohota leivonnaisia 20 minuuttia.
Voitele leivonnaiset kananmunalla ja ripottele päälle pähkinärouhetta. Paista uunin keskitasolla 225C asteessa noin 10 - 15 minuuttia.