Go Back
Print
Recipe Image
Notes
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Rosolli
Mikäs kuuluisi sen selkeämmin jouluun, ja joulupöytään, kuin rosolli? Tällä helpolla reseptillä valmistat rosollin joulupöytään itse. Punajuurta, maustekurkkua, omenaa ja porkkanaa – niistä on tämänkin rosollin maut tehty. Kokeile reseptiä alta!
No ratings yet
Kokkausaika
20
minutes
mins
Ruokalaji
Joulu, Salaatit
Annosmäärä
8
Ainesosat
1x
2x
3x
1
prk
Felix Kuutiopunajuuria
1
prk
Felix Maustekurkkukuutioita
1
sipuli silputtuna
1
omena kuutioina
2
keitettyä porkkanaa kuutioina
½
tl
suolaa
½
tl
rouhittua valkopippuria
KASTIKE
1
dl
Felix Kruunumajoneesia
1
dl
vaahdotettua kuohukermaa
2-3
rkl
punajuurilientä
1
tl
etikkaa
ripaus suolaa ja valkopippuria
KORISTELUUN
¼
ruukkua
persiljaa
Ohjeet
Valuta kuutiopunajuuret ja kurkkukuutiot. Yhdistä salaatin ainekset. Anna maustua muutamia tunteja tai yön yli jääkaapissa.
Siirrä rosolli tarjoilukulhoon ja koristele persiljalla. Sekoita kastike ja tarjoile rosollin kanssa.
Vinkki!
Sillisalaatin saat, kun kuutioit valitsemaasi
Abba-silliä
rosollin joukkoon.
Tykkäsitkö?
Katso täältä lisää herkullisia reseptejä!