Rosolli
Rosolli

Rosolli

Mikäs kuuluisi sen selkeämmin jouluun, ja joulupöytään, kuin rosolli? Tällä helpolla reseptillä valmistat rosollin joulupöytään itse. Punajuurta, maustekurkkua, omenaa ja porkkanaa – niistä on tämänkin rosollin maut tehty. Kokeile reseptiä alta!
No ratings yet
Kokkausaika 20 minutes
Ruokalaji Joulu, Salaatit
Annosmäärä 8

Ainesosat
  

KASTIKE

  • 1 dl Felix Kruunumajoneesia
  • 1 dl vaahdotettua kuohukermaa
  • 2-3 rkl punajuurilientä
  • 1 tl etikkaa
  • ripaus suolaa ja valkopippuria

KORISTELUUN

  • ¼ ruukkua persiljaa

Ohjeet
 

  • Valuta kuutiopunajuuret ja kurkkukuutiot. Yhdistä salaatin ainekset. Anna maustua muutamia tunteja tai yön yli jääkaapissa.
  • Siirrä rosolli tarjoilukulhoon ja koristele persiljalla. Sekoita kastike ja tarjoile rosollin kanssa.

Vinkki!

Sillisalaatin saat, kun kuutioit valitsemaasi Abba-silliä rosollin joukkoon.