Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Perinteinen riisi-tonnikalasalaatti
Klassinen arkiruoka, jota voi valmistaa jääkaappiin isommankin määrän valmiiksi: perinteinen riisi-tonnikalasalatti. Oletko jo kokeillut tätä klassikkoreseptiä?
3.79
from
14
votes
Valmisteluaika
25
minutes
mins
Ruokalaji
Salaatit
Annosmäärä
4
Ainesosat
1x
2x
3x
2
dl
pitkäjyväistä riisiä
200
g
herne-maissi-paprikasekoitusta (pakaste)
1/2
dl
vettä
1
tlk
(200/150g) Abba tonnikalaa öljyssä
1
pieni makea sipuli
1
dl
tuoretta persiljaa hienonnettuna
1
dl
Felix Aiolimajoneesia
1/2
tl
mustapippuria myllystä
ripaus suolaa
Ohjeet
Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta. Siirrä kulhoon.
Kiehauta kattilassa vesi ja lisää herne-maissi-paprikasekoitus. Anna kiehua 1 minuutti. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta.
Valuta ja paloittele tonnikala.
Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna myös persilja. Yhdistä kaikki ainekset ja lisää lopuksi majoneesi. Mausta mustapippurilla ja tarvittaessa suolalla.
Tykkäsitkö?
Katso täältä lisää herkullisia reseptejä!