Riisi-tonnikalasalaatti

Perinteinen riisi-tonnikalasalaatti

Klassinen arkiruoka, jota voi valmistaa jääkaappiin isommankin määrän valmiiksi: perinteinen riisi-tonnikalasalatti. Oletko jo kokeillut tätä klassikkoreseptiä?
5 from 1 vote
Valmisteluaika 25 mins
Ruokalaji Salaatit
Annosmäärä 4

Ainesosat
  

  • 2 dl pitkäjyväistä riisiä
  • 200 g herne-maissi-paprikasekoitusta (pakaste)
  • 1/2 dl vettä
  • 1 tlk (200/150g) Abba tonnikalaa öljyssä
  • 1 pieni makea sipuli
  • 1 dl tuoretta persiljaa hienonnettuna
  • 1 dl Felix Aiolimajoneesi 270 g
  • 1/2 tl mustapippuria myllystä
  • ripaus suolaa

Ohjeet
 

  • Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta. Siirrä kulhoon.
  • Kiehauta kattilassa vesi ja lisää herne-maissi-paprikasekoitus. Anna kiehua 1 minuutti. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta.
  • Valuta ja paloittele tonnikala.
  • Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna myös persilja. Yhdistä kaikki ainekset ja lisää lopuksi majoneesi. Mausta mustapippurilla ja tarvittaessa suolalla.
Tykkäsitkö?Kokeile myös muita Felixin herkullisia reseptejä!