Nuiji porsaan ulkofileepihvit noin ½ cm paksuisiksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Laita vehnäjauhot yhdelle lautaselle, toiselle kananmuna ja kolmannelle korppujauhot. Pyörittele leike ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa ja sitten korppujauhoissa. Siirrä lautaselle odottamaan paistamista.
Valmista paistinperunat. Kuori perunat ja lohko ne. Paista perunat kauniin värisiksi pannulla voissa. Mausta paprikajauheella ja suolalla. Siirrä sivuun odottamaan.
Paista lopuksi leikkeet. Kuumenna pannulla öljy ja paista pihvit kypsiksi keskilämmöllä molemmin puolin. Noin 1 min/puoli. Siirrä talouspaperin päälle valumaan.
Tarjoa leikkeen kanssa paistinperunoita, ranskanperunamajoneesia ja ketsuppia. Viimeistele annos sitruunaviipaleella.