Gratinoidut parsaranut
Rapeat parsat ovat todellisia kevät- ja kesäherkkuja! Kokeile, miten parsat taipuvat herkullisiksi gratinoiduiksi ranuiksi yhdessä parmesanin kanssa. Dippaa tietenkin Felix-majoneesiin!
1 dl Felix Kruunumajoneesia 1/2 kevätsipuli 1/2 sitruunankuori 1 valkosipulinkynsi 500 g tankoparsaa oliiviöljyä 3/4 dl korppujauhoa 1 dl parmesanraastetta suolaa ja pippuria
Sekoita Kruunumajoneesiin pilkottu kevätsipuli, raastettu sitruunankuori ja puristettu valkosipuli. Siirrä maustumaan jääkaappiin.
Pese parsat ja napsauta puinen tyvi irti.
Sivele oliiviöljy tasaisesti parsoille. Asettele leivinpaperille.
Sekoita raastettu parmesaani, korppujauhot ja mausteet. Ripottele tasaisesti parsojen päälle.
Paista 220-asteisessa uunissa 10-12 minuuttia.
Dippaile gratinoituja parsaranuja herkullisessa Kruunumajossa.