Felix gratinoidut parsaranut
Felix gratinoidut parsaranut

Gratinoidut parsaranut

Rapeat parsat ovat todellisia kevät- ja kesäherkkuja! Kokeile, miten parsat taipuvat herkullisiksi gratinoiduiksi ranuiksi yhdessä parmesanin kanssa. Dippaa tietenkin Felix-majoneesiin!
No ratings yet
Ruokalaji Naposteltavat

Ainesosat
  

  • 1 dl Felix Kruunumajoneesia
  • 1/2 kevätsipuli
  • 1/2 sitruunankuori
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 500 g tankoparsaa
  • oliiviöljyä
  • 3/4 dl korppujauhoa
  • 1 dl parmesanraastetta
  • suolaa ja pippuria

Ohjeet
 

  • Sekoita Kruunumajoneesiin pilkottu kevätsipuli, raastettu sitruunankuori ja puristettu valkosipuli. Siirrä maustumaan jääkaappiin.
  • Pese parsat ja napsauta puinen tyvi irti.
  • Sivele oliiviöljy tasaisesti parsoille. Asettele leivinpaperille.
  • Sekoita raastettu parmesaani, korppujauhot ja mausteet. Ripottele tasaisesti parsojen päälle.
  • Paista 220-asteisessa uunissa 10-12 minuuttia.
  • Dippaile gratinoituja parsaranuja herkullisessa Kruunumajossa.