Go Back
+ servings
Kanatacot ja pico de gallo

Kanatacot ja pico de gallo

Lämpimän pehmeät kanatacot maistuvat täydelliseltä itse valmistetun, tuoreen tomaattisalsan kera tarjoiltuna. Kokeile reseptiä ja vietä ikimuistoinen meksikolaistyylinen tacoilta!
No ratings yet
Ruokalaji Lämpimät ruoat, Street kitchen
Annosmäärä 4

Ainesosat
  

Ohjeet
 

  • Valmista pikamarinadi: sekoita keskenään appelsiinin mehu, yhden limen mehu, kuivat mausteet ja yksi chili pilkottuna.
  • Laita kanat marinoitumaan 30-60 minuutin ajaksi.
  • Leikkaa tomaatit neljään osaan ja tyhjennä sisusta. Kuutioi tomaatit.
  • Leikkaa punasipuli pieniksi kuutioiksi, siivuta valkosipuli, hakkaa puolet korianterista ja leikkaa chili renkaiksi.
  • Sekoita keskenään tomaattikuutiot, pilkottu chili, siivutettu valkosipuli ja pilkottu punasipuli. Purista päälle yhden limen mehu. Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Grillaa kanat tai paista pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna vetäytyä hetki.
  • Lämmitä tacot uunissa tai mikrossa.
  • Pilko kanat kuutioiksi.
  • Täytä lämpimät tacot salaatilla, kanalla, salsalla, majoneesilla ja korianterilla.
Tykkäsitkö?Kokeile myös muita Felixin herkullisia reseptejä!