Makkarapelti ansaitsee kyllä pikaruoan klassikon tittelin! Mausteinen makkara, rapeat ranskanperunat, kukka- ja parsakaali sekaisin pellille ja uuniin. Helppoa, mutta maistuvaa pikaruokaa suoraan kotikeittiön uunista. Kruunaa annos tietenkin Felix-ketsupilla ja lisää majoneeseja oman makusi mukaan!
Pilko makkarat. Irrota parsakaalista ja kukkakaalista kukinnot ja leikkaa neljään osaan. Pilko sipuli kuutioiksi.
Laita kaikki ainekset sekaisin leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja pirskottele päälle rypsiöljy. Ripottele sekaan timjamin lehdet ja mausta mustapippurilla. Kääntele vielä paistinlastalla sekaisin ja levitä uunipellille tasaisesti.
Kypsennä 200-asteisessa uunissa n. 15 minuuttia ja kääntele paistinlastalla kypsennyksen puolivälissä.
Ota pelti pois uunista ja pursota päälle runsaasti ketsuppia.