Makkarapelti

Makkarapelti ansaitsee kyllä pikaruoan klassikon tittelin! Mausteinen makkara, rapeat ranskanperunat, kukka- ja parsakaali sekaisin pellille ja uuniin. Helppoa, mutta maistuvaa pikaruokaa suoraan kotikeittiön uunista. Kruunaa annos tietenkin Felix-ketsupilla ja lisää majoneeseja oman makusi mukaan!
No ratings yet
Ruokalaji Lämpimät ruoat, Street kitchen
Annosmäärä 4

Ainesosat
  

Ohjeet
 

  • Pilko makkarat. Irrota parsakaalista ja kukkakaalista kukinnot ja leikkaa neljään osaan. Pilko sipuli kuutioiksi.
  • Laita kaikki ainekset sekaisin leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja pirskottele päälle rypsiöljy. Ripottele sekaan timjamin lehdet ja mausta mustapippurilla. Kääntele vielä paistinlastalla sekaisin ja levitä uunipellille tasaisesti.
  • Kypsennä 200-asteisessa uunissa n. 15 minuuttia ja kääntele paistinlastalla kypsennyksen puolivälissä.
  • Ota pelti pois uunista ja pursota päälle runsaasti ketsuppia.
Kokeilitko tätä reseptiä?Kerro meille, mitä pidit siitä!