Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Kasvisragu
Lämmin kasvisragu maistuu riisin, pastan tai maalaisleivän kanssa. Tuo vaihtelua ruokavalioosi lisäämällä kasvisten osuutta ruokailuissasi tämän helpon reseptin avulla.
No ratings yet
Tulosta resepti
Pinnaa resepti
Ruokalaji
Kasvisruoat, Lämpimät ruoat
Ainesosat
4
porkkanaa
1
lanttu
1
palsternakka
½
juuriselleri
2
sipulia
4
dl
kasvislientä
1
prk
tomaattimurskaa
1
tl
suolaa
1
rkl
juoksevaa hunajaa
1
tl
pippurisekoitusta rouhittuna
3/4
prk (n. 200 g)
Felix Kuutiopunajuuria
3
dl
Felix Maku Viipalekurkku 300 g
lehtipersiljaa
Ohjeet
Kuori ja pilko kasvikset. Kuullota palat öljyssä paistokasarissa. Lisää liemi ja mausteet. Hauduta noin 20 minuuttia tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.
Lisää valutetut punajuurikuutiot ja kuutioidut Maku-kurkut, kuumenna. Koristele lehtipersiljalla.
Tykkäsitkö?
Kokeile myös muita
Felixin herkullisia reseptejä!