Felix tuntee suomalaisten maun

Ravitsemukselliset ominaisuudet

Ketsupit

Felix-perheestä löydät ruokapöytääsi aina rutistettavan hyvää ketsuppia, oli makusi sitten mikä tahansa – kokoja ja makuja on jokaiselle. 

Kauppojen hyllyt voivat Felix-ketsuppien kohdalla olla hieman vajaita. Tämä johtuu siitä, että tuotantokapasiteetti ei juuri nyt riitä kattamaan kysyntää. Pahoittelut tästä Felix-ketsupin ystäville!

Majoneesit

Tiesitkö, että majoneesi on alun perin saanut alkunsa Ranskassa! Valloittavissa Felix-majoneeseissa riittää valinnanvaraa sekä täyteläisen että kevyen majoneesin ystäville. 

Hampurilaiskastikkeet

Mitä olisikaan hampurilainen ilman kastiketta! Felix-hampurilaiskastikkeilla annat hodareille ja burgereille todellista sisältöä. Nämä Amerikan herkut sopivat mainiosti myös dipiksi vaikka ranskanperunoille.

Maustekastikkeet

Potkua padalle, tulisuutta kastikkeelle, lisämakua pihville, kaveriksi kalalle? Felix-maustekastikevalikoimasta löydät juuri sen mitä tarvitset – Felix-kastikkeet tekevät tutuista ruoista aivan uusia herkkuja! 

Maustetahnat

Felix on luonut kotikokkien iloksi kokonaisen tuotesarjan, jonka käytössä vain mielikuvitus on rajana! Unohda raastimet, puristimet ja blenderit – Felix-maustetahnoilla annat ruoille makua nopeasti ja vaivattomasti!

Punajuurisäilykkeet

Felix on säilönyt nämä pirteän punaiset juurekset sinua varten valmiiksi. Sinun tarvitsee vain päättää, mitä haluat tehdä – lohko, kuutioi, raasta, keitä, paista ja maista!

Muut vihannessäilykkeet

Tuo elämääsi uutta väriä ja makua Felix-vihannessäilykkeillä – kurpitsaa voileipäkakun väliin, minikurkkuja illanistujaisiin, hillosipuleita pataruokiin ja herneitä salaattiin.

Perunamuusit

Felix-annosperunamuusit ovat oiva apu arjen kiireiden keskellä. Maistuva ja samettinen muusi valmistuu vain muutamassa minuutissa!

Pakasteet

Kun haluat maistuvan aterian nopeasti ja vaivattomasti, Felix-pakasteateriat ovat mainio ratkaisu. Puhtaista raaka-aineista valmistetut ateriat sisältävät runsaasti rapeita kasviksia, mutta eivät laisinkaan säilöntä- tai väriaineita, keinotekoisia aromeja tai natriumglutamaattia.