ISO MAKU, PIENI HIILIJALANJÄLKI

Suomen suosituin ketsuppi haluaa olla myös luontoäidin suosikki. Siksi pienensimme hiilijalanjälkeämme isosti. Suurenmoisesta mausta emme tinkineet tippaakaan.

 

 

 

Katso tarina siitä, kuinka Felix pienensi hiilijalanjälkeään:

Näiden valintojen myötä Suomen suosituin ketsuppi on vastuullinen Felix:

Pullomateriaali kuljetetaan ensin pieninä muovikapseleina Felixin ketsuppitehtaalle, jossa kapselit puhalletaan oikeaan kokoonsa ja täytetään Felix-ketsupilla. Lisäksi vuoden alusta 2018 kaikkien Felix Ketsuppien pullomateriaalista 25 % on kierrätettyä Clean PET-muovia, mikä vähentää Felix Ketsuppipullojen ympäristövaikutuksia 20 %.

Suomen suosituimman Felix-ketsupin valikoimasta löydät toinen toistaan herkullisempia, luomumpia ja terveellisempiä vaihtoehtoja herkkuhetkiisi. Vaikka panostamme terveellisyyteen, isosta mausta emme tingi.

FOREST STEWARDSHIP COUNCIL

FSC:n periaatteet ja kriteerit määrittelevät ympäristön kannalta hyvän, sosiaalisesti hyödyllisen ja taloudellisesti kannattavan metsänhoidon keskeiset elementit ja vaatimukset. Jokaiselle periaatteelle on laadittu useita kriteereitä, joiden avulla voidaan arvioida periaatteiden toteutumista käytännön metsänhoidossa. FSC-merkityt tuotteet ovat ympäristön kannalta vastuullinen valinta.

Lisää FSC-sertifikaatista ja Kontrolloidusta puusta