Pakkauksien kierrättäminen

Kierrättäminen kunniaanniin myös meillä! Felix-tuotteiden suunnittelussa otamme aina huomioon maun ja turvallisuuden lisäksi myös pakkauksien kierrättämisensen pitää olla paitsi mahdollista, myös helppoa

Olemme suunnitelleet pakkauksemme niin, että ne olisivat mahdollisimmat helpot kierrättää jokaisen suomalaisen arjessa. Muista vain nämä kolme asiaa:

  • Lasipurkit lasinkeräykseen 
  • Metallikannet metallinkeräykseen 
  • Muoviset pullot korkkeineen muovinkeräykseen 
Lasipurkkien kierrätysohje
Metallikansien kierrätysohje
Muovipullojen kierrätysohje

Pakkaukset uusiokäyttöön

Felix-purkit ovat käytännöllisiä myös herkullisten makuhetkien jälkeen. Tyhjiä purkkeja voi hyödyntää monella eri tapaa – tässä alkuun muutamat ideat: 

  • Kasviruukku 
  • Kukkavaasi  
  • Herkuttelupurkki karkeille 
  • Säilytyspurkki ruokakaapin järjestelemiseen
  • Säilytyspurkki erilaisten tavaroiden, kuten ruuvien, pumpulien ja kynien, säilyttämiseen 
  • Kaunis lahjapakkaus (täytä lasipurkki kylpysuolalla, askartele oma “treffipurkki” ideoilla yhteisiin hetkiin tai mitä ikinä keksitkään!) 
 
Yrtit lasipurkeissa
Te kysyitte, me vastaamme - vinkkejä purkkien uusiokäyttöä varten:

Etiketin poistaminen lasipurkista on suhteellisen helppoa. Keitä vettä vedenkeittimessä ja kaada kuumaa vettä lasipurkkiin. Anna veden lämmittää purkkia n. 15 minuuttia, jolloin kuuma vesi lämmittää etiketin liimaa purkin sisäpuolelta käsin. Kun liima on lämmintä etiketti irtoaa helposti. 

Voit tarvittaessa myös lorauttaa lämpimään veteen astianpesuainetta ja liottaa koko purkkia vedessä. Jos et saa irroitettua etikettiä kokonaisena, voit rapsuttaa loput liimajäämät irti tiskiharjan kovalla kärjellä. 

Se onnistuu näinkin helposti: Metallikansi puhdistuu upottamalla se veteen, jossa on teelusikallinen ruokasoodaa. Varmista, että kansi peittyy kunnolla, jotta myös tuplakannen väliin menee liuosta. Huuhtele puhtaalla vedellä lopuksiLasipurkki puhdistuu kun laitat sen astianpesukoneeseen tai tiskaat sen kuten minkä tahansa muunkin astian 

Kaipaatko lisää vinkkejä ja ideoita? Kurkkaa lisävinkkejä meidän sosiaalisen median kanavista!

Tuotteita jokaiseen makuun!

Meiltä löytyy tuotteita jokaiseen makuun – ja myös erikokoisissa purkeissa. Tutustu kaikkiin Felix-tuotteisiin ja löydä omat suosikkisi!

Kulhollinen pastasalaattia