Kana-halloumivartaat

Ainekset

  • 700 g kanan rintafileitä
  • 250 g halloumia
  • 1 kesäkurpitsa
  • öljyä
  • 3 rkl sitruunamehua
  • 2 valkosipulinkynttä
  • yrttejä, kuten basilikaa ja minttua
  • suolaa
  • mustapippuria

Tarjoiluun

Valmistusohjeet

Leikkaa kanafileet ja halloumi isoiksi kuutioiksi.

Murskaa valkosipulinkynnet ja silppua yrtit. Sekoita öljyn ja sitruunamehun kanssa ja mausta suolalla sekä pippurilla. Lisää kanat ja halloumi marinadiin ja siirrä jääkaappiin maustumaan vähintään puoleksi tunniksi.
Tämän jälkeen kuutioi myös kesäkurpitsa ja kokoa vartaiksi.

Grillaa kuumassa grillissä välillä käännellen ja dippaile valmiit vartaat Kurkkumajoneesiin tai Felix Street Kitchen Sour cream & onion dressingiin.