Tropiikin burgeri

Valmistusaika
60 min

Annokset
4

Ainekset

  • 600 g jauhelihaa
  • 1 kananmuna
  • 1 tl suolaa
  • 1 mm rouhittua pippuria
  • 1 pkt pekonia (140 - 170 g)
  • 4 tuoretta ananasviipaletta
  • 4 viipaletta cheddarjuustoa
  • 8 rapeaa salaatinlehteä
  • 1 punasipuli
  • 4 täysjyväsämpylää
  • Felix Aiolimajoneesia
  • Felix Ketchuppia

Valmistusohjeet

Sekoita jauheliha, kananmuna ja mausteet. Muotoile neljä pihviä joko käsin tai muottiin. Anna pihvien olla huoneenlämmössä 30 minuuttia ennen paistoa.

Valmistele muut ainekset. Grillaa tai paista pekoni- ja ananasviipaleet. Valuta pekoniviipaleista rasva talousperiin. Grillaa tai paista pihvit. Grillaa tai paahda sämpylät.

Kokoa burgerit. Pursota Felix Aiolimajoneesia ja Felix ketchuppia pohjan päälle ja lisää muut ainekset. Annostele kastikkeita lisää ja pane kansi päälle. Tarjoile heti.