Voileipäkakku kääretorttuna

Voileipäkakkua pidetään usein työläänä, mutta tämä versio valmistuu nopeasti ja on näyttävän näköinen. Makunsa kääretortturulla saa Felixin paprikamajoneesista ja salamista.

Valmistusaika
120

Annokset
8

Ainekset

  • 16 kpl paahtoleipää
  • 1 dl kasvis- tai lihalientä

TÄYTE

  • 1 plo Felix paprikamajoneesia
  • 1 punainen paprika
  • 1 punasipuli
  • 100 g salamia

KORISTEEKSI

  • 1 dl Felix kurkkumajoneesia
  • 1 ruukku pienilehtistä basilikaa
  • syötäviä orvokkeja

Valmistusohjeet

Leikkaa paahtoleivistä reunat ja asettele leipäviipaleet leivinpaperin päälle hieman päällekkäin. Kostuta kasvis- tai lihaliemellä. Painele voileipien reunat tiukasti yhteen. Levitä päälle toinen leivinpaperi ja kaulitse pohjaa hieman tiiviimmäksi.

Valmista täyte hienontamalla paprika, punasipuli ja salami pieniksi kuutioiksi. Lisää joukkoon paprikamajoneesi. Levitä täyte leipäviipaleiden päälle ja rullaa tiukaksi rullaksi leivinpaperin avulla. Nosta jääkaappiin tekeytymään noin tunniksi.

Levitä tekeytyneen voileipäkakkukääretortun pinnalle kurkkumajoneesia. Koristele lopuksi pienilehtisellä basilikalla ja syötävillä orvokeilla.