
Mansikka-vuohenjuustosalaatti
Kesä lautasella: Mansikka-vuohenjuustosalaatti! Makeat kotimaiset mansikat yhdistettynä pehmeään ja suolaiseen vuohenjuustoon on täydellinen yhdistelmä. Viimeistele annos paahdetuilla pinjansiemenillä ja Felix Yrtti-Balsamicokastikkeella. Katso resepti alta ja pistä talteen!
No ratings yet
Ainesosat
- 250 g mansikoita
- 1 nippu vihreää parsaa tai broccolineja
- 200 g vuohenjuustoa
- 1 pss rucolaa
- 1 dl pinjansiemeniä
- Felix Special Yrtti-Balsamico salaattikastike 285 g
Ohjeet
- Huuhtele salaatti ja lohko mansikat. Napsauta parsoista kuivat kannat pois ja leikkaa palasiksi.
- Paahda pinjansiemeniä pari minuuttia kuivalla pannulla, kunnes ne saavat vähän väriä ja lisää tämän jälkeen pannulle parsat ja paista muutama minuutti.
- Kokoa salaatti rucolasta, mansikoista ja parsasta. Pilko päälle vuohenjuustoa ja koristele pinjansiemenillä. Viimeistele salaatinkastikkeella ja nauti!
Tykkäsitkö?Kokeile myös muita Felixin herkullisia reseptejä!